NCM bewindvoering

hulp met schulden

Hulp met schulden

Als je schulden hebt kunnen wij veel voor je betekenen. Tijdens de start van het bewind wordt er door ons een budgetplan opgesteld. Alle instanties die te maken hebben met de schulden worden door ons op de hoogte gebracht. Wij zorgen er vanaf dat moment voor dat de vaste lasten worden betaald. In het geval van niet-problematische schulden geldt hetzelfde. Uiteraard kun je op ieder gewenst moment deze transacties bekijken. Je ontvangt hiervoor van ons een speciale inlogcode. De rekeningen die wij voor jouw in beheer hebben zijn dus niet geheim voor jou. Wij garanderen bovendien dat we ten alle tijden vertrouwelijk omgaan met de persoonlijke gegevens.

Hulp met schulden is dichtbij dan je denkt

beschermingsbewind

Bewind voor ouderen

Beschermingsbewind voor ouderen zorgt voor financiële stabiliteit. Wij vinden het belangrijk dat ook bij senioren de financiën op een goede wijze worden geregeld. 

Hebben zorgverleners en mantelzorgers hier geen tijd voor en lukt het de oudere niet zelfstandig? Doe dan een beroep op onze steun en begeleiding als beschermingsbewindvoerder. 

Wij werken in de praktijk regelmatig samen met zorgverleners en kunnen ook de zorgen van jouw cliënten ontnemen.

Bewindvoering

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind wordt steeds frequenter toegepast in de zorg. Er is de laatste jaren veel veranderd in de zorg en ouderen komen er zelf niet meer uit op het gebied van de financiële administratie. Een beschermingsbewindvoerder biedt dan perspectief.

 Vroeger hadden zorgverleners nog wel tijd over om even mee te kijken naar de administratie. Voor senioren was dat ideaal. Met een klein beetje hulp liep de administratie op deze manier toch nog gesmeerd. Helaas moet er nu steeds meer zorg worden verleend in een kortere tijd. Er blijft geen tijd meer over voor andere zaken. Gelukkig is hier een beschermingsbewindvoerder voor.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Contactformulier