Welkom bij NCM Bewindvoering

Mensen die door schulden, lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) in staat zijn om hun eigen administratie te voeren, zijn aangewezen op hun omgeving.

Wij houden ons op professionele wijze bezig met het beheren en beschermen van het vermogen van onze cliënten.

Schermopname (56)_LI
Schermopname (55)
Schermopname (58)

Professionele en betrouwbare bewindvoering Den Haag


De bewindvoerder Den Haag is er voor u als u het financieel niet meer op een rijtje krijgt. Blijven de aanmaningen binnenstromen? Heeft u geen idee hoe u elke maand de vaste lasten moet betalen? Zijn er ook nog kinderen die volgens u te kort komen door deze situatie? Wij zijn dan de ideale partner. Graag staan we voor u klaar. We proberen zo snel mogelijk weer rust te creëren voor u en voor uw directe omgeving. Ook als u geen Nederlands spreekt, bent u welkom bij ons.Aanmeldingsformulier naar bewindvoering in Den Haag


Als wij van de bewindvoering Den Haag het aanmeldingsformulier ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met u op. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Voor beide partijen is dit nog geheel vrijblijvend. Wellicht heeft u ook nog veel vragen. Wat houdt de bewindvoeringsmaatregel nu eigenlijk precies in? Rustig en duidelijk bespreken wij dit met u. Is iets niet helder, dan leggen we het gerust nogmaals uit. We zullen ook precies vertellen hoe het een en ander in zijn werk gaat. Het is voor u prettig om te weten wat de werkwijze van NCM Bewindvoering is. Heel belangrijk is ook om helder te krijgen of beschermingswand passend is in uw situatie. U hoeft dit niet zelf uit te vinden, wij denken zeker op een professionele wijze met u mee.Steun van bewindvoerder Den Haag bij zitting van de rechtbank


Besluiten we tijdens de intake van de bewindvoering in Den Haag dat we een aanvraag doen bij de rechtbank, dan ondersteunen wij u daarbij. Ook begeleiden we u tijdens de uiteindelijke zitting van de rechtbank. Soms is het eerst nodig dat er getekend wordt door familieleden van u. Kunnen we definitief starten met het bewind, dan stellen wij een budgetplan op. Alle instanties die te maken hebben met uw lasten, schulden en inkomen worden door ons op de hoogte gebracht. Uiteraard gaan wij altijd op de meest nauwkeurige wijze om met uw persoonlijke gegevens.

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van

NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


ONZE KERNWAARDEN

NCM Bewindvoering legt zich toe op professioneel advies aan degenen die het financieel moeilijk hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van schuldhulpverlening en zorgverlening. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de Sociale Kaart van Nederland als geen ander.

Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.


Beschermingsbewind- Budgetadviesgesprek- Budgetcursus- Budgetles- Financiële voorlichting


T.    info@ncm-bewindvoering           

E.   06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)

      Postbus 67026    1060 JA Amsterdam

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.