Welkom bij NCM Bewindvoering

Mensen die door schulden, lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) in staat zijn om hun eigen administratie te voeren, zijn aangewezen op hun omgeving.

Wij houden ons op professionele wijze bezig met het beheren en beschermen van het vermogen van onze cliënten.

Schermopname (56)_LI
Schermopname (55)
Schermopname (58)

NCM Bewindvoering Haarlem helpt kwetsbare burgers


NCM Bewindvoering in Haarlem is er voor mensen die het financieel zelf niet meer rooien. Kwetsbare burgers zijn soms de dupe van veel wat er op mensen af kan komen. Om diverse redenen lukt het soms niet meer om de financiële administratie op orde te houden. Of dit nu komt door schulden, door psychische of lichamelijke problemen, wij bieden graag de helpende hand. Wij hebben professionele bewindvoerders met veel ervaring in dienst. Wij richten ons altijd vooral en allereerst op het creëren van rust. Zowel voor de betreffende persoon als voor de directe omgeving. Erg belangrijk is de match tussen een cliënt en de bewindvoerder. We tasten altijd af of er een klik is. Zonder vertrouwen is het lastig samenwerken. Onze bewindvoerders hebben ook op dit terrein veel professie en ervaring en weten in de meeste gevallen al snel een band van vertrouwen op te bouwen. Alleen op die manier kunnen we gericht naar een goed eindresultaat toewerken. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.De bewindvoerder Haarlem biedt financiële ondersteuning


De bewindvoering Haarlem is er voor een breed scala aan taken. Allereerst zijn wij gericht op financiële ondersteuning. Als de belangrijkste zaken op financieel terrein weer op de rit zijn, geeft dat vaak veel rust. De cliënt heeft altijd volledige inzicht in de financiële administratie. Door middel van een persoonlijke code kan er worden ingelogd. Als er onduidelijkheden zijn over de financiële situatie geven wij graag tekst en uitleg. Ook van eventuele updates houden wij onze cliënten op de hoogte. Onze hulpverleners zijn stuk voor stuk gepassioneerd om op een persoonlijke manier deze taak op zich te nemen. Zij hebben oog voor het individu en voor situatie waarin deze zich bevindt.NCM Bewindvoering in Haarlem is er ook voor niet-Nederlands sprekende cliënten


Maak zeker ook gebruik van de diensten van onze bewindvoerder Haarlem als u de Nederlandse taal niet machtig bent. Juist voor u kan het soms moeilijk zijn om op tijd alle vaste lasten te betalen. Dankzij onze meertalige bewindvoerders in Haarlem kunnen wij ook u van dienst zijn. In sommige gevallen maken we ook gebruik van een tolk. Soms is er slechts tijdelijk steun nodig. Als wij denken dat u na een tijdje zelf de draad weer kunt oppakken, bieden wij eventueel workshops aan. Budgetadviesgesprekken, interim-werkzaamheden en workshops op het gebied van budget kunnen u misschien een goede dienst bewijzen. Neem zeker contact met ons op als u geïnteresseerd bent. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van

NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


ONZE KERNWAARDEN

NCM Bewindvoering legt zich toe op professioneel advies aan degenen die het financieel moeilijk hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van schuldhulpverlening en zorgverlening. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de Sociale Kaart van Nederland als geen ander.

Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.


Beschermingsbewind- Budgetadviesgesprek- Budgetcursus- Budgetles- Financiële voorlichting


T.    info@ncm-bewindvoering           

E.   06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)

      Postbus 67026    1060 JA Amsterdam

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.