Welkom bij NCM Bewindvoering

Mensen die door schulden, lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) in staat zijn om hun eigen administratie te voeren, zijn aangewezen op hun omgeving.

Wij houden ons op professionele wijze bezig met het beheren en beschermen van het vermogen van onze cliënten.

Schermopname (56)_LI
Schermopname (55)
Schermopname (58)

Professionele bewindvoering Rotterdam als het u financieel teveel wordt


Neem contact op met de bewindvoerder in Rotterdam als u te maken heeft met schulden. Lukt het u niet om deze af te lossen? Het risico op het vergroten van de schulden is dan aanwezig. Wanneer de schulden zich opstapelen worden de problemen steeds groter. Komt u er zelf niet meer uit? Neem zeker contact op met NCM Bewindvoering. Wilt u het liefst vandaag nog met ons in contact komen? Op onze website ziet u een contactformulier. Vul hierop uw persoonlijke gegevens in. Graag lezen wij het onderwerp waarover het gaat en ook wat uw specifieke hulpvraag of opmerking is. Ook als het om een aanmelding of aanvraag gaat, kunt u dat aangeven. Stuur ons ook gerust een e-mail als u dat prettiger vindt. Wij beloven dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar. Check de exacte tijden even op onze website.NCM Bewindvoering in Rotterdam werkt samen met zorgorganisatie


De bewindvoering in Rotterdam merkt dat het prettig is om samen te werken met zorgorganisaties. Misschien merkt u tijdens het verlenen van zorg dat een cliënt er op financieel gebied niet meer uitkomt. Wellicht is er zelfs sprake van een depressie als gevolg van zware schulden. Omdat u al veel taken op uw bordje heeft, is het onmogelijk om zelf bijstand te bieden op dit terrein. Graag werken wij dan als NCM Bewindvoering met u samen. Via onze website kunt u de zorg bij ons aanmelden. Telefonisch zijn wij een paar dagen per week bereikbaar, maar u kunt ons altijd mailen of het contactformulier verzenden.De bewindvoerder in Rotterdam levert maatwerk


Bij de bewindvoering in Rotterdam kijken wij precies wat u nodig heeft. Geen individu is hetzelfde. Iedere situatie vraagt weer om een andere aanpak. Maatwerk vinden wij daarom zeer noodzakelijk. We bekijken per persoon de situatie en kiezen dan voor de best passende begeleiding. Ook vertrouwen is voor ons een belangrijk kernwoord. Graag leren we u beter kennen en hopen we dat we op basis van vertrouwen samen verder kunnen. Uw persoonlijke gegevens worden bij ons altijd zeer vertrouwelijk behandeld. Spreekt u zelf geen Nederlands? Bij ons is dat geen enkel probleem. Wij kunnen u zeker helpen.

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van

NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


ONZE KERNWAARDEN

NCM Bewindvoering legt zich toe op professioneel advies aan degenen die het financieel moeilijk hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van schuldhulpverlening en zorgverlening. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de Sociale Kaart van Nederland als geen ander.

Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.


Beschermingsbewind- Budgetadviesgesprek- Budgetcursus- Budgetles- Financiële voorlichting


T.    info@ncm-bewindvoering           

E.   06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)

      Postbus 67026    1060 JA Amsterdam

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.