Welkom bij NCM Bewindvoering

Mensen die door schulden, lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) in staat zijn om hun eigen administratie te voeren, zijn aangewezen op hun omgeving.

Wij houden ons op professionele wijze bezig met het beheren en beschermen van het vermogen van onze cliënten.

Schermopname (56)_LI
Schermopname (55)
Schermopname (58)

Intake voor hulp bij schulden Den Haag


Heeft u voor uw schulden hulp in Den Haag nodig? Neem dan contact op met NCM Bewindvoering. Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze intake informeren we u over onze werkwijze. Ook vernemen we graag welke problemen u precies ervaart op financieel gebied. We denken met u mee of onze steun passend is bij uw situatie. Heeft u te maken met schulden in Den Haag en heeft u geen idee hoe u deze moet aflossen? Bel of mail ons snel. Of vul het formulier op onze website in.Wat houdt hulp bij schulden in Den Haag in?


Tijdens de hulp bij schulden Den Haag kunnen wij veel voor u betekenen. Tijdens de start van het bewind wordt er door ons een budgetplan opgesteld. Alle instanties die te maken hebben met uw schulden worden door ons op de hoogte gebracht. Wij zorgen er vanaf dat moment voor dat de vaste lasten worden betaald. In het geval van niet-problematische schulden geldt hetzelfde. Uiteraard kunt u op ieder gewenst moment deze transacties bekijken. U ontvangt van ons een speciale inlogcode. De rekeningen die wij voor u in beheer hebben zijn dus niet geheim voor u. Wij garanderen u bovendien dat we ten alle tijden vertrouwelijk omgaan met uw persoonlijke gegevens.Contact belangrijk tijdens schulden hulp Den Haag


NCM Bewindvoering houdt tijdens de hulp bij schulden in Den Haag heel frequent contact met u. Wij zullen zelf contact zoeken. Dit kan of schriftelijk of telefonisch. Ook kunt u zelf contact met ons opnemen. Duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u niet tevreden over de hulp bij schulden in Den Haag? Laat het ons zeker weten. Samen proberen we dan tot een goede oplossing te komen. Lukt dit niet, dan is het altijd mogelijk om een klacht in te dienen. Deze wordt dan behandeld volgens de klachtenregeling van NCM Bewindvoering.

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van

NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


ONZE KERNWAARDEN

NCM Bewindvoering legt zich toe op professioneel advies aan degenen die het financieel moeilijk hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van schuldhulpverlening en zorgverlening. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de Sociale Kaart van Nederland als geen ander.

Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.


Beschermingsbewind- Budgetadviesgesprek- Budgetcursus- Budgetles- Financiële voorlichting


T.    info@ncm-bewindvoering           

E.   06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)

      Postbus 67026    1060 JA Amsterdam

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.