Welkom bij NCM Bewindvoering

Mensen die door schulden, lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) in staat zijn om hun eigen administratie te voeren, zijn aangewezen op hun omgeving.

Wij houden ons op professionele wijze bezig met het beheren en beschermen van het vermogen van onze cliënten.

Schermopname (56)_LI
Schermopname (55)
Schermopname (58)

Werkzaamheden bij hulp bij schulden Rotterdam


Maakt u gebruik van onze schulden hulp Rotterdam, dan verrichten wij verschillende taken voor u. Schulden kunnen u zeer ongelukkig maken. Het is niet raar als u depressief wordt door onbetaalbare schulden. Wat ook de oorzaak van uw schulden is, NCM Bewindvoering staat voor u klaar. Een breed scala van taken wordt door ons van u overgenomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het openen van een beheer- en een leefgeldrekening. Wij geven u overigens een inlogcode zodat u altijd zelf het overzicht kunt houden. Er wordt door een van onze medewerkers een budgetoverzicht gemaakt. De vaste lasten worden betaald en we inventariseren de schuldenlast. Wilt u weten wat wij nog meer allemaal voor u kunnen betekenen in Rotterdam? Wij zijn zeker bereid uw vragen te beantwoorden.Aanvraag van hulp bij schulden in Rotterdam


Onze hulp bij schulden Rotterdam aanvragen werkt heel eenvoudig. Misschien wilt u deze hulp bij schulden niet voor uzelf maar voor iemand in uw nabije omgeving aanvragen. Ook dat is mogelijk. Wij werken bijvoorbeeld ook nauw samen met zorginstellingen. Heeft u dus een cliënt die schulden heeft en hier niet uitkomt, dan kunt u deze persoon aanmelden bij NCM Bewindvoering. Via de website kunt u een zorgverzoek indienen. Bij vragen kunt u ons ook bellen of mailen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.Intake voor schulden hulp Rotterdam


Voordat onze hulp bij schulden in Rotterdam start, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Voor u is het van belang om te weten wat u van ons kunt verwachten. Voor ons is het belangrijk om een goede kijk te hebben op de situatie waarin u zich bevindt. Wij denken zeker mee of het beschermingsbewind een passende maatregel is. Besluit u na de intake om verder te gaan met de aanvraag onderbewindstelling, dan begeleiden we u met de aanvraag voor de rechtbank.

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van

NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


ONZE KERNWAARDEN

NCM Bewindvoering legt zich toe op professioneel advies aan degenen die het financieel moeilijk hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van schuldhulpverlening en zorgverlening. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de Sociale Kaart van Nederland als geen ander.

Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.


Beschermingsbewind- Budgetadviesgesprek- Budgetcursus- Budgetles- Financiële voorlichting


T.    info@ncm-bewindvoering           

E.   06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)

      Postbus 67026    1060 JA Amsterdam

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.