Welkom bij NCM Bewindvoering

Mensen die door schulden, lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) in staat zijn om hun eigen administratie te voeren, zijn aangewezen op hun omgeving.

Wij houden ons op professionele wijze bezig met het beheren en beschermen van het vermogen van onze cliënten.

Schermopname (56)_LI
Schermopname (55)
Schermopname (58)

Maatwerk bij schuldhulpverlening Amsterdam en omstreken


De schuldhulpverlener Amsterdam is er voor u. Als het gaat om schulden is er geen een situatie hetzelfde. De oorzaak kan verschillend zijn, maar ook de grootte van de schuldenlast varieert. Wij leveren dan ook altijd maatwerk. Ook houden we rekening met uw persoonlijkheid. Vertrouwen is erg belangrijk voor een goede begeleiding. We houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Per individu bekijken wij wat er nodig is. Spreekt u geen Nederlands, dan zijn wij er ook voor u. Een aantal van onze medewerkers spreken ook andere talen. Eventueel schakelen wij de hulp van een tolk in.Mogelijke diensten bij schuldhulp Amsterdam


De schuldhulpverlening Amsterdam is er voor diverse doeleinden. Misschien bent u op zoek naar een persoon die interim-werkzaamheden kan verrichten. Bij NCM Bewindvoering bent u dan op de goede plek. Zoekt u naar een budgetworkshop, neem zeker contact met ons op. Wellicht wilt u door ons preventief budgetlessen laten verzorgen. Dat is absoluut mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. In dat geval laten wij zo spoedig mogelijk van ons horen. Ook voor beschermingsbewind en budgetadviesgesprekken in Amsterdam en omgeving zijn wij de aangewezen partner.De schuldhulpverlener Amsterdam is er om rust te creëren in de financiële situatie


Problemen op financieel gebied kunnen veel onrust veroorzaken bij de betreffende persoon en de naaste familie. Onze schuldhulp in Amsterdam en omgeving focust zich dan ook op het creëren van rust. Wij realiseren ons dat mensen met schulden zich vaak kwetsbaar voelen. Er kunnen zoveel redenen zijn waarom mensen in deze situatie terecht komen. Wij luisteren en denken mee. We hebben veel professie en ervaring. Zo kunnen we de best passende maatregelen adviseren. Zoekt u een deskundige en betrouwbare schuldhulpverlener in Amsterdam of omstreken? Neem vandaag nog contact op met NCM Bewindvoering.

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van

NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


ONZE KERNWAARDEN

NCM Bewindvoering legt zich toe op professioneel advies aan degenen die het financieel moeilijk hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van schuldhulpverlening en zorgverlening. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de Sociale Kaart van Nederland als geen ander.

Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.


Beschermingsbewind- Budgetadviesgesprek- Budgetcursus- Budgetles- Financiële voorlichting


T.    info@ncm-bewindvoering           

E.   06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)

      Postbus 67026    1060 JA Amsterdam

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.