Bewindvoering ouderen

Heeft u schulden of wordt het u financieel allemaal teveel?

Bewindvoering ouderen

Bewindvoering voor ouderen


Bent u op zoek naar bewindvoering in de zorg? Beschermingsbewind wordt steeds frequenter toegepast in de zorg. Ouderen komen er zelf niet meer uit op het gebied van de financiële administratie. Er is de laatste jaren veel veranderd in de zorg. Vroeger hadden zorgverleners nog wel tijd over om even mee te kijken naar de administratie. Voor senioren was dat ideaal. Met een klein beetje hulp liep de administratie op deze manier toch nog gesmeerd. Helaas moet er nu steeds meer zorg worden verleend in een kortere tijd. Er blijft geen tijd meer over voor andere zaken. NCM Bewindvoering is dan de ideale oplossing.Bewindvoering voor ouderen voor financiële stabiliteit


Onze bewindvoering voor ouderen zorgt voor financiële stabiliteit. Wij vinden het belangrijk dat ook bij senioren de financiën op een goede wijze worden geregeld. Hebben zorgverleners en mantelzorgers hier geen tijd voor en lukt het de oudere niet zelfstandig? Doe dan een beroep op onze steun en begeleiding. Wij werken in de praktijk regelmatig samen met zorgverleners. Heeft u te maken met ouderen die op dit gebied hulp nodig hebben? Neem dan zeker contact met ons op. Graag gaan wij een samenwerking aan. U kunt zich dan richten op de nodige zorg en wij zorgen voor financiële stabiliteit.Aanvragen van bewindvoering in de zorg


Onze bewindvoering voor ouderen kan worden aangevraagd via onze website. U kunt voor een van uw cliënten onze zorg aanvragen. Op de site vindt u hiervoor een formulier. Stuur ons ook gerust een mailtje. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Wilt u voor uzelf contact opnemen met NCM Bewindvoering, dan is dat uiteraard ook mogelijk. We staan graag voor u klaar. Maatwerk is bij ons vanzelfsprekend.

ONZE KERNWAARDEN

BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.


Lees meer

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.


Lees meer

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


Lees meer

      Onze diensten:


  • beschermingsbewind
  • budgetadviesgesprekken
  • budgetworkshops
  • budgetlessen
  • interim-werkzaamheden


NCM Bewindvoering

legt zich toe op professioneel advies aan degenen die financiële moeilijkheden hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring op het gebied van schulddienstverlening en financieel beheer. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de sociale kaart van Nederland goed. Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.  Postbus 67026

  1060 JA Amsterdam

06 26 32 70 75

CONTACT

VOLG ONS

Twitter

Facebook

BEREIKBAARHEID

Wij zijn telefonisch te bereiken van dinsdag t/m vrijdag van 10.30 -15.00 uur

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.