Beschermingsbewind
Haarlemmermeer

Persoonlijke benadering bij bewindvoering Haarlemmermeer

Doet u een beroep op NCM Bewindvoering in Haarlemmermeer, dan kunt u vertrouwen op een persoonlijke benadering. Als u ons om steun vraagt, verkeert u waarschijnlijk in een moeilijke situatie. Graag denken we met u mee en bieden we u hulp die precies bij u past. Onze doelgroep bestaat onder meer uit personen met lichamelijke of psychische problemen, dementerenden, mensen die hun financiën niet meer op een rijtje hebben of bijvoorbeeld psychiatrische patiënten. U kunt zichzelf bij ons aanmelden, maar het is ook mogelijk om voor iemand anders zorg aan te vragen.

bewindvoering haarlemmermeer

Professionele bewindvoerder Haarlemmermeer

Onze bewindvoering in Haarlemmermeer voldoet aan de eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, curatoren en mentoren. Ook zijn we aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders. Wilt u een beroep doen op onze hulp, dan kunt u zich via de website aanmelden. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Op de website vindt u de verschillende formulieren die wij gebruiken. Allereerst vindt u een aanmeldingsformulier. Dit kunt u gebruiken om een cliënt bij ons aan te melden. Graag ontvangen we het formulier zo volledig mogelijk ingevuld retour. Ook de bereidverklaring en de akkoordverklaring vindt u op de site. Heeft u een klacht over NCM Bewindvoering, dan is er tenslotte ook het klachtenformulier.

Bewindvoering in Haarlemmermeer breed inzetbaar

De bewindvoerder in Haarlemmermeer is voor veel taken inzetbaar. Wij openen voor de cliënt een beheer- en leefgeldrekening. Een budgetoverzicht wordt door ons opgesteld. Wij zorgen ervoor dat de vaste lasten worden betaald en ook dat de cliënt elke maand leefgeld ontvangt. Dit is nog maar een kleine greep van de werkzaamheden die wij verrichten. Kijk op onze site voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.