Beschermingsbewind
Amsterdam

Bewindvoering in Amsterdam

Wat kan de bewindvoerder Amsterdam zoal voor u regelen? Als u tijdelijk of blijvend de financiële zaken niet op een rijtje krijgt, zijn wij er voor u. Is de onderbewindstelling goedgekeurd, dan regelen wij onder meer de volgende zaken voor u: allereerst openen wij een beheer- en leefgeldrekening. Wij zullen ook een budgetoverzicht opstellen zodat u meer inzicht krijgt in de financiële situatie. Over het betalen van de vaste lasten hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want ook dat wordt geheel door ons geregeld. U ontvangt leefgeld dat u uiteraard naar eigen inzicht kunt besteden. Elke maand ontvangt u een overzicht van de actuele financiële situatie. Dit is nog maar een klein gedeelte van wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Bezoek dan onze website. Er zijn ook een aantal taken die wij soms wel en soms niet uitvoeren voor onze cliënten. Deze behoren niet tot onze standaardtaken. Maatwerk vinden wij erg belangrijk. We zoeken naar passende maatregelen voor uw persoonlijke situatie.

Bewindvoering Amsterdam

Mogelijk extra taken bij bewind in Amsterdam

Bij de bewindvoering Amsterdam zijn er ook nog extra taken die wij eventueel voor u kunnen uitvoeren. Zo is het mogelijk dat wij zorg dragen voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart. Ook vragen wij regelmatig een uitkering aan voor onze cliënten. Andere taken die horen bij het zoeken van een baan zijn bijvoorbeeld het inschrijven als werkzoekende of het aanmelden bij het UWV werkbedrijf. Soms zijn er ook kinderen in het gezin waarvoor wij een aantal dingen kunnen regelen. Denk hierbij onder meer aan het aanmelden van een of meer kinderen voor bijvoorbeeld een sport of muziekles.

Heeft u vragen over de bewindvoering in Amsterdam? Zijn er vragen die u graag telefonisch wilt stellen? Dit is zeker mogelijk. Het nummer waarop u ons kunt bereiken staat vermeld op de website.

Wij zijn niet alle dagen van de week beschikbaar op deze manier. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u ons telefonisch spreken. Kijk voor de exacte tijden ook even op onze site.

Het versturen van een e-mail behoort ook tot de mogelijkheden. Maakt u daarvan gebruik, dan zullen wij zo snel mogelijk op uw vraag, opmerking of verzoek reageren.

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Wij nemen graag de tijd om onduidelijkheden weg te nemen en de mogelijkheden te bespreken.
Contactgegevens
Contactformulier