Beschermingsbewind
Haarlem

NCM Bewindvoering Haarlem helpt kwetsbare burgers

NCM Bewindvoering in Haarlem is er voor mensen die het financieel zelf niet meer rooien. Kwetsbare burgers zijn soms de dupe van veel wat er op mensen af kan komen. Om diverse redenen lukt het soms niet meer om de financiële administratie op orde te houden. Of dit nu komt door schulden, door psychische of lichamelijke problemen, wij bieden graag de helpende hand. Wij hebben professionele bewindvoerders met veel ervaring in dienst. Wij richten ons altijd vooral en allereerst op het creëren van rust. Zowel voor de betreffende persoon als voor de directe omgeving. Erg belangrijk is de match tussen een cliënt en de bewindvoerder. We tasten altijd af of er een klik is. Zonder vertrouwen is het lastig samenwerken. Onze bewindvoerders hebben ook op dit terrein veel professie en ervaring en weten in de meeste gevallen al snel een band van vertrouwen op te bouwen. Alleen op die manier kunnen we gericht naar een goed eindresultaat toewerken. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.

bewindvoering haarlem

De bewindvoerder Haarlem biedt financiële ondersteuning

De bewindvoering Haarlem is er voor een breed scala aan taken. Allereerst zijn wij gericht op financiële ondersteuning. Als de belangrijkste zaken op financieel terrein weer op de rit zijn, geeft dat vaak veel rust. De cliënt heeft altijd volledige inzicht in de financiële administratie. Door middel van een persoonlijke code kan er worden ingelogd. Als er onduidelijkheden zijn over de financiële situatie geven wij graag tekst en uitleg. Ook van eventuele updates houden wij onze cliënten op de hoogte. Onze hulpverleners zijn stuk voor stuk gepassioneerd om op een persoonlijke manier deze taak op zich te nemen. Zij hebben oog voor het individu en voor situatie waarin deze zich bevindt.

NCM Bewindvoering in Haarlem is er ook voor niet-Nederlands sprekende cliënten

Maak zeker ook gebruik van de diensten van onze bewindvoerder Haarlem als u de Nederlandse taal niet machtig bent. Juist voor u kan het soms moeilijk zijn om op tijd alle vaste lasten te betalen. Dankzij onze meertalige bewindvoerders in Haarlem kunnen wij ook u van dienst zijn. In sommige gevallen maken we ook gebruik van een tolk. Soms is er slechts tijdelijk steun nodig. Als wij denken dat u na een tijdje zelf de draad weer kunt oppakken, bieden wij eventueel workshops aan. Budgetadviesgesprekken, interim-werkzaamheden en workshops op het gebied van budget kunnen u misschien een goede dienst bewijzen. Neem zeker contact met ons op als u geïnteresseerd bent. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.