Onze diensten

Beschermingsbewind

Wanneer jij bij ons onder bewind staat, wordt er op een vakkundig manier zorg gedragen voor een stabiele en veilige financiële situatie. Hierbij worden de inkomsten en vaste lasten op een overzichtelijk manier in kaart gebracht. 

 

Als er sprake is van (problematische) schulden, dan zullen wij hiervoor naar een oplossing zoeken. Wij beheren en beschermen de financiën van onze cliënten op zo’n verantwoordelijk mogelijk manier en leggen hierover jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter.

Bewindvoering voor ouderen

Budgetbeheer

Ben jij het overzicht over jouw boekhouding kwijt? NCM bewindvoering biedt de oplossing. Wij gaan voor jou aan de slag om jouw financiën weer op orde te krijgen.

Anders dan beschermingsbewind kunnen wij zonder tussenkomst van de kantonrechter, toch jouw administratie beheren.

Ben je zelfredzaam, maar voel je toch de noodzaak om hulp en ondersteuning te krijgen bij jouw administratie? Dan zal budgetbeheer een uitkomst voor jou bieden.

Het zorgt voor rust in jouw hoofd, zonder dat hiervoor al te strenge voorwaarden aan zijn verbonden.

PGB Beheer

Schuldbemiddeling

Heb jij problematische schulden, waar je zelf niet uitkomt, maar vind je het lastig om jouw financiën uit handen te geven? Of is beschermingsbewind op de één of ander manier voor jou onmogelijk?

Wij beseffen ons dat het lastig is om de juiste weg te bewandelen om van jouw schulden af te komen. Wij kennen de sociale kaart en de weg naar een schuldoplossing als geen ander.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bewindvoering Den Haag
PGB beheer

PGB Beheer

Vind jij het lastig om de (financiële) administratie over jouw persoonsgebonden budget uit te voeren? Wij kunnen jou hierbij helpen. NCM zorgt ervoor dat de geleverde zorg gewaarborgd wordt en dat de zorgovereenkomsten op de juiste manier worden afgesloten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?