Welkom bij NCM Bewindvoering

Hulp bij schulden
Den Haag

Ben jij in de schulden geraakt en weet je niet hoe je de situatie zelf moet oplossen? Dan staan wij voor je klaar! NCM Bewindvoering biedt advies, steun, begeleiding en oplossingen voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij geldproblemen.

Hulp bij Schulden in Den Haag
Over Ons

Hulp bij schulden in Den Haag

Iedereen krijgt wel eens te maken met schulden. Sommige schulden zijn eenvoudig op te lossen, maar bij een grote schuldenlast kom je er soms gewoon zelf niet meer uit. Daarom is het verstandig om hier professionele hulp bij te zoeken. Ben je woonachtig in Den Haag of omstreken? Dan kunnen wij je helpen om jouw financiën weer op orde te krijgen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou vooruit kunnen helpen door middel van budgetbeheer, schuldbemiddeling of bewindvoering.

Wij zijn er voor jou

Ik heb een ernstige schuld opgebouwd, wat nu?

Er zijn veel mensen in Nederland die op de één of andere manier een schuld hebben opgebouwd. Dit kan een openstaande betaling zijn bij een webshop, een creditcard die niet is afgelost of een achterstand bij de woningcorporatie. Wanneer deze betalingsachterstanden zich opbouwen of vaak terugkomen en er zelfs ernstige consequenties worden ervaren van de betaalproblemen, dan spreken we van een ernstige schuld. In Den Haag zijn er veel mensen met schulden en het aantal mensen dat kampt met financiële problemen lijkt alleen maar te groeien. Wij bieden juist deze groep mensen de hulp die nodig is om er weer bovenop te komen en weer grip te krijgen op de financiële administratie.

Hoe kunnen wij uw financiële positie versterken?

Bij NCM Bewindvoering zijn we gespecialiseerd in het helpen van mensen bij financiële problemen. Wij bieden diverse oplossingen om de schuld aan te pakken en op te lossen. Zo bieden wij budgetbeheer, bewindvoering en schuldbemiddeling aan. Onze diensten passen we aan op onze cliënten. Zo krijgt u altijd de hulp die u nodig heeft.

Budgetbeheer​

Een goede financiële administratie begint met budgetbeheer. Helaas is de boekhouding bijhouden best een lastige taak en lang niet iedereen krijgt dit aangeleerd. Financiële problemen doen zich dan al snel voor. Wij helpen je graag bij het budgetbeheer. Samen werken we aan de financiële administratie op orde krijgen en het beheren van het budget. Zo krijg je, met onze begeleiding, meer grip op geld en alle tools om het in de toekomst zelf te redden.

budgetbeheer Den Haag
Schuldbemiddeling Den Haag

Schuldbemiddeling​

Wanneer er ernstige schulden zijn opgebouwd, is budgetbeheer alleen vaak niet genoeg om de financiële problemen op te lossen. De schulden zullen in kaart moeten worden gebracht en betalingsregelingen zijn noodzakelijk om de schulden af te betalen. Wij helpen we je hier graag. Samen pakken we de schulden aan en lossen we ze gaandeweg op.

Bewindvoering​

Soms ontstaan problematische schulden omdat iemand niet (meer) in staat is tot het voeren van de eigen boekhouding. Dit kan komen door hoogoplopende schulden of bijvoorbeeld een fysieke of mentale beperking. Wanneer dit het geval is, zal de kantonrechten besluiten dat bewindvoering nodig is. Bij bewindvoering wordt de financiële zorg overgedragen aan een andere partij. Wij kunnen deze taak op ons nemen en zorgen dat de financiële situatie op orde wordt gemaakt. We organiseren de boekhouding, stellen een budget op, treffen betalingsregelingen, lossen schulden af en we voorkomen nieuwe schulden.

Hulp Bij Schulden en Bewindvoering
Reviews
Onze Klanten

Veelgestelde vragen

Wat is Budgetbeheer?

Wanneer iemand het overzicht op de geldzaken kwijt is, kan NCM Bewindvoering uitkomst bieden. Door middel van budgetbeheer helpen wij bij het op orde krijgen van de administratie en het opstellen van een budget. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van budgetbeheer.

Wat is schuldbemiddeling?

Wanneer iemand het overzicht op de geldzaken kwijt is, kan NCM Bewindvoering uitkomst bieden. Door middel van budgetbeheer helpen wij bij het op orde krijgen van de administratie en het opstellen van een budget. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van budgetbeheer.

Kan ik schulden oplossen zonder schuldsanering?

Het is zeker mogelijk om schulden op te lossen zonder schuldsanering. Als je op tijd hulp vraagt, is schuldsanering te voorkomen. Door middel van budgetbeheer, betalingsregelingen en bewindvoering zijn de financiën vaak goed op orde te krijgen. Ontdek wat wij van NCM Bewindvoering voor jou kunnen betekenen en welke diensten wij aanbieden.

Wat kan ik doen om schulden te voorkomen?

Er zijn veel dingen die je kunt doen om schulden te voorkomen. Een overzichtelijke administratie is daarbij erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je zicht hebt op de rekeningen en deze op tijd kunt betalen. Daarnaast is het advies om een bedrag te sparen voor onvoorziene zaken. Zo ben je altijd voorbereid op extra kosten. Je leest er meer over in onze kennisbank.

Wanneer is een schuld problematisch?

Wanneer een schuld problematisch is, hangt af van de persoonlijke situatie. Doorgaans noemen we een schuld problematisch wanneer er sprake is van een schuld die niet meer zelf kan worden opgelost, wanneer er meerdere schuldeisers zijn en wanneer er ernstige consequenties dreigen te zijn van de schulden. Zo kan er bijvoorbeeld de dreiging van afsluiting of uithuiszetting zijn. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen bij problematische schulden.

Hoe weet ik of iemand schulden heeft?

Vraag jij je af of iemand in jouw omgeving problematische schulden heeft opgebouwd? Dan kun je dit vaak op diverse manieren merken. De persoon in kwestie heeft vaak geen geld beschikbaar voor leuke uitjes, cadeautjes of extraatjes. Er is vaak sprake van spanning en hooglopende emoties en in het huis kunnen ongeopende rekeningen en post zich opstapelen. Lees er meer over in onze kennisbank.

Wat zijn de kosten voor schuldhulp?

Onze tarieven zijn conform de jaarlijks vastgestelde tarieven, zoals opgenomen in de regeling van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Voor deze kosten kan bijzondere bijstand worden aangevraagd bij de gemeente. Wanneer deze aanvraag wordt ingewilligd, is de dienstverlening geheel of gedeeltelijk kosteloos.

Onze Partners
Wij werken samen met

Schuldhulp Aanvragen
in Den Haag ?

Woon je in Den Haag of omstreken en ben je benieuwd wat NCM Bewindvoering kan betekenen voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij vertellen je wat we voor je kunnen betekenen en we plannen graag een afspraak voor je in. 

Contactgegevens

Contactformulier