Welkom bij NCM Bewindvoering

Hulp bij schulden
Amsterdam

Heb jij snel financiële hulp nodig? Dan ben je bij NCM Bewindvoering aan het juiste adres! Wij helpen je met jouw geldzaken en schulden zonder te oordelen en met een eerlijke blik. Zo werken we samen aan een schuldenvrije toekomst.

Hulp bij Schulden in Den Haag
Over Ons

Hulp bij schulden in Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en kamp je met financiële problemen of schulden? Dan kun je daar waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Wij begrijpen dat de financiële administratie erg overweldigend kan zijn en we helpen je graag om alles weer op orde te krijgen. Wij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van betalingsproblemen door middel van budgetbeheer, schuldbemiddeling en bewindvoering. Wij snappen jouw situatie als geen ander en bieden u een luisterend oor en hulp op maat.

Wij zijn er voor jou

Wat verstaan we onder een ernstige schuld?

Er zijn heel veel mensen in Amsterdam die een schuld hebben. Volgens recente cijfers heeft maar liefst een kwart van de Amsterdammer een schuld opgebouwd. Sommige van deze schulden zijn licht. Dit is het geval wanneer je een aanmaning ontvangt of een paar dagen te laat bent met het betalen van de huur. Er zijn echter ook veel mensen die kampen met ernstige schulden. Ze betalen regelmatig hun rekeningen te laat of niet, er is sprake van een betalingsachterstand en er kan zelfs een dreiging zijn van uithuiszetting. Vooral voor deze laatste groep mensen is hulp vaak een uitkomst omdat men er zelf niet meer uitkomt.

De Financiële Ondersteuning die wij u kunnen bieden

NCM Bewindvoering is beschikbaar om mensen op gepaste wijze te helpen bij problemen door ernstige schuld. Dit doen wij door middel van budgetbeheer, bewindvoering en schuldbemiddeling. Neem contact op om te bespreken wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen.

Budgetbeheer​

De boekhouding bijhouden is geen eenvoudige taak. Als je het overzicht kwijt bent, liggen financiële problemen op de loer. Daarom helpen we je graag bij het op orde krijgen van de administratie. Als je zelfredzaam bent en op zoek bent naar goede begeleiding, inzicht en zelfstandigheid? Dan helpen wij je graag door middel van budgetbeheer.

budgetbeheer Den Haag
Schuldbemiddeling Den Haag

Schuldbemiddeling​

Zijn er ernstige schulden opgebouwd? Bijvoorbeeld door opstapelende betalingsachterstanden, mislukte incasso’s en creditcardschulden? Dan kan het lastig zijn om nog een uitweg te zijn uit deze situatie. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de schulden en de schuldbemiddeling. Zo lossen we samen de schulden op.

Bewindvoering​

Wanneer de schulden problematisch zijn of er, door een fysieke of mentale beperking, geen mogelijkheid is tot het voeren van de eigen boekhouding, kan er door een kantonrechter besloten worden dat bewindvoering noodzakelijk is. Tijdens het bewind wordt de financiële zorg uit handen genomen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de financiële situatie wordt verbeterd door betalingsregelingen te treffen, schulden af te lossen, nieuwe schulden te voorkomen en de administratie op orde te maken.

Hulp Bij Schulden en Bewindvoering
Reviews
Onze Klanten

Veelgestelde vragen

Wat is Budgetbeheer?

Wanneer iemand het overzicht op de geldzaken kwijt is, kan NCM Bewindvoering uitkomst bieden. Door middel van budgetbeheer helpen wij bij het op orde krijgen van de administratie en het opstellen van een budget. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van budgetbeheer.

Wat is schuldbemiddeling?

Wanneer iemand het overzicht op de geldzaken kwijt is, kan NCM Bewindvoering uitkomst bieden. Door middel van budgetbeheer helpen wij bij het op orde krijgen van de administratie en het opstellen van een budget. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van budgetbeheer.

Kan ik schulden oplossen zonder schuldsanering?

Het is zeker mogelijk om schulden op te lossen zonder schuldsanering. Als je op tijd hulp vraagt, is schuldsanering te voorkomen. Door middel van budgetbeheer, betalingsregelingen en bewindvoering zijn de financiën vaak goed op orde te krijgen. Ontdek wat wij van NCM Bewindvoering voor jou kunnen betekenen en welke diensten wij aanbieden.

Wat kan ik doen om schulden te voorkomen?

Er zijn veel dingen die je kunt doen om schulden te voorkomen. Een overzichtelijke administratie is daarbij erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je zicht hebt op de rekeningen en deze op tijd kunt betalen. Daarnaast is het advies om een bedrag te sparen voor onvoorziene zaken. Zo ben je altijd voorbereid op extra kosten. Je leest er meer over in onze kennisbank.

Wanneer is een schuld problematisch?

Wanneer een schuld problematisch is, hangt af van de persoonlijke situatie. Doorgaans noemen we een schuld problematisch wanneer er sprake is van een schuld die niet meer zelf kan worden opgelost, wanneer er meerdere schuldeisers zijn en wanneer er ernstige consequenties dreigen te zijn van de schulden. Zo kan er bijvoorbeeld de dreiging van afsluiting of uithuiszetting zijn. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen bij problematische schulden.

Hoe weet ik of iemand schulden heeft?

Vraag jij je af of iemand in jouw omgeving problematische schulden heeft opgebouwd? Dan kun je dit vaak op diverse manieren merken. De persoon in kwestie heeft vaak geen geld beschikbaar voor leuke uitjes, cadeautjes of extraatjes. Er is vaak sprake van spanning en hooglopende emoties en in het huis kunnen ongeopende rekeningen en post zich opstapelen. Lees er meer over in onze kennisbank.

Wat zijn de kosten voor schuldhulp?

Onze tarieven zijn conform de jaarlijks vastgestelde tarieven, zoals opgenomen in de regeling van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Voor deze kosten kan bijzondere bijstand worden aangevraagd bij de gemeente. Wanneer deze aanvraag wordt ingewilligd, is de dienstverlening geheel of gedeeltelijk kosteloos.

Onze Partners
Wij werken samen met

Schuldhulp Aanvragen
in regio Amsterdam ?

Woon je in Amsterdam of omstreken en ben je benieuwd wat NCM Bewindvoering voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar voor vragen en vrijblijvend advies. Samen komen we er zeker uit.

Contactgegevens

Contactformulier