Beschermingsbewind
Den Haag

Heeft u te maken met schulden, of zijn is de boekhouding niet meer wat het geweest is? Dan kijken we graag met u mee. Samen bepalen we of beschermingsbewind de juiste oplossing is voor uw situatie. 

Bewindvoering in Den Haag

De bewindvoerder Den Haag is er voor u als u het financieel niet meer op een rijtje krijgt. Blijven de aanmaningen binnenstromen? Heeft u geen idee hoe u elke maand de vaste lasten moet betalen? Zijn er ook nog kinderen die volgens u te kort komen door deze situatie? Wij zijn dan de ideale partner. Graag staan we voor u klaar. We proberen zo snel mogelijk weer rust te creëren voor u en voor uw directe omgeving. Ook als u geen of slecht Nederlands spreekt, bent u welkom bij onze bewindvoerders.

Bewindvoering Den Haag

Mogelijk extra taken bij bewindvoering in Den Haag

Als wij van de bewindvoering Den Haag het aanmeldingsformulier ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met u op. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Voor beide partijen is dit nog geheel vrijblijvend.

Wellicht heeft u ook nog veel vragen. Wat houdt de bewindvoeringsmaatregel nu eigenlijk precies in? Rustig en duidelijk bespreken wij dit met u. Is iets niet helder, dan leggen we het gerust nogmaals uit.

We zullen ook precies vertellen hoe het een en ander in zijn werk gaat. Het is voor u prettig om te weten wat de werkwijze van NCM Bewindvoering is.

Heel belangrijk is ook om helder te krijgen of beschermingswand passend is in uw situatie. U hoeft dit niet zelf uit te vinden, wij denken zeker op een professionele wijze met u mee.

Hoe onze bewindvoerders te werk gaan

Besluiten we tijdens de intake van de bewindvoering in Den Haag dat we een aanvraag doen bij de rechtbank, dan ondersteunen wij u daarbij. Ook begeleiden we u tijdens de uiteindelijke zitting van de rechtbank.

Soms is het eerst nodig dat er getekend wordt door familieleden van u. Kunnen we definitief starten met het bewind, dan stellen wij een budgetplan op. Alle instanties die te maken hebben met uw lasten, schulden en inkomen worden door ons op de hoogte gebracht.

Uiteraard gaan wij altijd op de meest nauwkeurige wijze om met uw persoonlijke gegevens.

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Wij nemen graag de tijd om onduidelijkheden weg te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Contactformulier