Schuldhulpverlening Utrecht

Wilt u gebruikmaken van onze schulden hulp Utrecht, dan volgt er altijd een rechtbank procedure. Concluderen wij tijdens de intake dat wij u de juiste begeleiding kunnen bieden, dan volgt de procedure bij de rechtbank. Uiteraard moet u ook zelf hiermee instemmen. De aanvraag voor de rechtbank hoeft u niet in eigen handen te nemen. U mag rekenen op onze professionele begeleiding. Ook tijdens de zitting zijn wij er voor u.

Akkoordverklaring voor schuldhulpverlening in Utrecht

Een akkoordverklaring van familie is voor de hulp bij schulden Utrecht soms ook noodzakelijk. Wij zullen voor u het verzoek tot onderbewindstellling invullen. Is het nodig dat familieleden ondertekenen, dan geven wij dat zeker aan. Uiteraard is ook uw eigen handtekening onmisbaar. De ingevulde en ondertekende documenten worden door ons verzonden naar de rechtbank. Als de onderbewindstelling is toegekend, mag u rekenen op onze professionele hulp. 

Vraagt u voor uzelf of voor iemand hulp bij schulden in Utrecht, dan wilt u uiteraard kunnen vertrouwen op kwaliteit. Bij budgetbeheer Utrecht mag u daar zeker op rekenen.

Onze bewindvoerders hebben veel ervaring op het gebied van financieel beheer en schulddienstverlening. Daarnaast hebben wij een breed netwerk en zijn we goed op de hoogte van de sociale kaart van Nederland.

Mocht u toch een klacht hebben, bespreek deze dan zo snel mogelijk met ons. Eventueel kunt u ook altijd gebruikmaken van het klachtenformulier dat u vindt op onze website.