Budgetbeheer Den Haag

Heeft u voor uw schulden budgetbeheer in Den Haag nodig? Neem dan contact op met NCM Bewindvoering. Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze intake informeren we u over onze werkwijze. Ook vernemen we graag welke problemen u precies ervaart op financieel gebied. We denken met u mee of onze steun passend is bij uw situatie. Heeft u te maken met schulden in Den Haag en heeft u geen idee hoe u deze moet aflossen? Bel of mail ons snel. Of vul het formulier op onze website in.

Schuldhulpverlening Den Haag

Schuldhulpverlening Den Haag kan veel voor voor u betekenen. Tijdens de start van het bewind wordt er door ons een budgetplan opgesteld. Alle instanties die te maken hebben met uw schulden worden door ons op de hoogte gebracht. Wij zorgen er vanaf dat moment voor dat de vaste lasten worden betaald. In het geval van niet-problematische schulden geldt hetzelfde. Uiteraard kunt u op ieder gewenst moment deze transacties bekijken. U ontvangt van ons een speciale inlogcode. De rekeningen die wij voor u in beheer hebben zijn dus niet geheim voor u. Wij garanderen u bovendien dat we ten alle tijden vertrouwelijk omgaan met uw persoonlijke gegevens. 

NCM Bewindvoering houdt tijdens de hulp bij schulden in Den Haag heel frequent contact met u. Wij zullen zelf contact zoeken. Dit kan of schriftelijk of telefonisch.

Ook kunt u zelf contact met ons opnemen. Duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Bent u niet tevreden over de hulp bij schulden in Den Haag? Laat het ons zeker weten. Samen proberen we dan tot een goede oplossing te komen. Lukt dit niet, dan is het altijd mogelijk om een klacht in te dienen. Deze wordt dan behandeld volgens de klachtenregeling van NCM Bewindvoering