Schuldhulpverlening Rotterdam

Maakt u gebruik van onze schulden hulp Rotterdam, dan verrichten wij verschillende taken voor u. Schulden kunnen u zeer ongelukkig maken. Het is niet raar als u depressief wordt door onbetaalbare schulden. Wat ook de oorzaak van uw schulden is, NCM Bewindvoering staat voor u klaar. Een breed scala van taken wordt door ons van u overgenomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het openen van een beheer- en een leefgeldrekening. Wij geven u overigens een inlogcode zodat u altijd zelf het overzicht kunt houden. Er wordt door een van onze medewerkers een budgetoverzicht gemaakt. De vaste lasten worden betaald en we inventariseren de schuldenlast. Wilt u weten wat wij nog meer allemaal voor u kunnen betekenen in Rotterdam? Wij zijn zeker bereid uw vragen te beantwoorden.

Hoe krijg ik Schuldhulp in Rotterdam

Voordat onze hulp bij schulden in Rotterdam start, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Voor u is het van belang om te weten wat u van ons kunt verwachten. Voor ons is het belangrijk om een goede kijk te hebben op de situatie waarin u zich bevindt. Wij denken zeker mee of het beschermingsbewind een passende maatregel is. Besluit u na de intake om verder te gaan met de aanvraag onderbewindstelling, dan begeleiden we u met de aanvraag voor de rechtbank.

Onze hulp bij schulden Rotterdam aanvragen werkt heel eenvoudig. Misschien wilt u deze hulp bij schulden niet voor uzelf maar voor iemand in uw nabije omgeving aanvragen. Ook dat is mogelijk. Wij werken bijvoorbeeld ook nauw samen met zorginstellingen.

Heeft u dus een cliënt die schulden heeft en hier niet uitkomt, dan kunt u deze persoon aanmelden bij NCM Bewindvoering. Via de website kunt u een zorgverzoek indienen.

Bij vragen kunt u ons ook bellen of mailen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.