Bewindvoering Rotterdam

Neem contact op met de bewindvoerder in Rotterdam als u te maken heeft met schulden. Lukt het u niet om deze af te lossen? Het risico op het vergroten van de schulden is dan aanwezig. Wanneer de schulden zich opstapelen worden de problemen steeds groter. Komt u er zelf niet meer uit? Neem zeker contact op met NCM Bewindvoering. Wilt u het liefst vandaag nog met ons in contact komen? Op onze website ziet u een contactformulier. Vul hierop uw persoonlijke gegevens in. Graag lezen wij het onderwerp waarover het gaat en ook wat uw specifieke hulpvraag of opmerking is. Ook als het om een aanmelding of aanvraag gaat, kunt u dat aangeven. Stuur ons ook gerust een e-mail als u dat prettiger vindt. Wij beloven dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar. Check de exacte tijden even op onze website.

Maatwerk staat voorop bij bewindvoering in Rotterdam

Bij de bewindvoering in Rotterdam kijken wij precies wat u nodig heeft. Geen individu is hetzelfde. Iedere situatie vraagt weer om een andere aanpak. Maatwerk vinden wij daarom zeer noodzakelijk. We bekijken per persoon de situatie en kiezen dan voor de best passende begeleiding. Ook vertrouwen is voor ons een belangrijk kernwoord. Graag leren we u beter kennen en hopen we dat we op basis van vertrouwen samen verder kunnen. Uw persoonlijke gegevens worden bij ons altijd zeer vertrouwelijk behandeld. Spreekt u zelf geen Nederlands? Bij ons is dat geen enkel probleem. Wij kunnen u zeker helpen.

De bewindvoering in Rotterdam merkt dat het prettig is om samen te werken met zorgorganisaties. Misschien merkt u tijdens het verlenen van zorg dat een cliënt er op financieel gebied niet meer uitkomt. Wellicht is er zelfs sprake van een depressie als gevolg van zware schulden.

Omdat u al veel taken op uw bordje heeft, is het onmogelijk om zelf bijstand te bieden op dit terrein. Graag werken wij dan als NCM Bewindvoering met u samen. Via onze website kunt u de zorg bij ons aanmelden.

Telefonisch zijn wij een paar dagen per week bereikbaar, maar u kunt ons altijd mailen of het contactformulier verzenden.