Hulp bij schulden Utrecht

Heeft u schulden of wordt het u financieel allemaal teveel?

Hulp bij schulden Utrecht

Procedure rechtbank bij hulp bij schulden Utrecht


Wilt u gebruikmaken van onze schulden hulp Utrecht, dan volgt er altijd een rechtbank procedure. Concluderen wij tijdens de intake dat wij u de juiste begeleiding kunnen bieden, dan volgt de procedure bij de rechtbank. Uiteraard moet u ook zelf hiermee instemmen. De aanvraag voor de rechtbank hoeft u niet in eigen handen te nemen. U mag rekenen op onze professionele begeleiding. Ook tijdens de zitting zijn wij er voor u.Akkoordverklaring familie voor hulp bij schulden in Utrecht


Een akkoordverklaring van familie is voor de hulp bij schulden Utrecht soms ook noodzakelijk. Wij zullen voor u het verzoek tot onderbewindstellling invullen. Is het nodig dat familieleden ondertekenen, dan geven wij dat zeker aan. Uiteraard is ook uw eigen handtekening onmisbaar. De ingevulde en ondertekende documenten worden door ons verzonden naar de rechtbank. Als de onderbewindstelling is toegekend, mag u rekenen op onze professionele hulp.Professionele schulden hulp Utrecht


Vraagt u voor uzelf of voor iemand hulp bij schulden in Utrecht, dan wilt u uiteraard kunnen vertrouwen op kwaliteit. Bij NCM Bewindvoering mag u daar zeker op rekenen. Onze bewindvoerders hebben veel ervaring op het gebied van financieel beheer en schulddienstverlening. Daarnaast hebben wij een breed netwerk en zijn we goed op de hoogte van de sociale kaart van Nederland. Mocht u toch een klacht hebben, bespreek deze dan zo snel mogelijk met ons. Eventueel kunt u ook altijd gebruikmaken van het klachtenformulier dat u vindt op onze website.

ONZE KERNWAARDEN

BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.


Lees meer

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.


Lees meer

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


Lees meer

      Onze diensten:


  • beschermingsbewind
  • budgetadviesgesprekken
  • budgetworkshops
  • budgetlessen
  • interim-werkzaamheden


NCM Bewindvoering

legt zich toe op professioneel advies aan degenen die financiële moeilijkheden hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring op het gebied van schulddienstverlening en financieel beheer. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de sociale kaart van Nederland goed. Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.  Postbus 67026

  1060 JA Amsterdam

06 26 32 70 75

CONTACT

VOLG ONS

Twitter

Facebook

BEREIKBAARHEID

Wij zijn telefonisch te bereiken van dinsdag t/m vrijdag van 10.30 -15.00 uur

NCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.