Bewindvoering Utrecht

Heeft u schulden of wordt het u financieel allemaal teveel?

Bewindvoering Utrecht 

Professionele bewindvoering Utrecht 


De bewindvoerder fUtrecht is er voor het beheren van de financiële zaken als dit u zelf niet meer lukt. Door lichamelijke of psychische oorzaken is het soms vrijwel onmogelijk om de administratie in eigen hand te houden. Hulp is dan geboden. U kunt in dat geval een beroep doen op NCM Bewindvoering. Ook schulden kunnen een reden zijn om contact met ons op te nemen. Op een professionele manier beschermen en beheren wij het vermogen van onze cliënten. Vroeger lukte het vaak nog wel om de hulp van een andere zorgverlener in te schakelen. Helaas is er veel veranderd in de zorg en blijft hier in de meeste gevallen geen tijd meer voor over. Wij zijn dan de ideale oplossing.Bewindvoering in Utrecht werkt samen met zorgorganisatie


De professionele bewindvoering Utrecht werkt graag samen met zorgorganisaties. Heeft u cliënten die, om welke reden dan ook, vastlopen op het gebied van de financiële administratie? Heeft u niet de mogelijkheden om hen de nodige steun te bieden. Neem dan zeker contact op met NCM Bewindvoering. Als wij zorgen voor financiële stabiliteit kunt u zich focussen op de zaken die voor u prioriteit hebben. Een goede samenwerking is voor de cliënt altijd het beste. Via onze website kunt u een verzoek bij ons indienen.Bewindvoerder Utrecht met veel ervaring


Wilt u een beroep doen op bewindvoering in Utrecht? Wij hebben veel ervaring op dit gebied. U bent zeker niet de eerste die te maken krijgt met onbetaalbare schulden. Komt u er niet meer uit? Neem zeker contact met ons op. De continue terugkerende oproepen van schuldeisers geven u misschien een machteloos gevoel. Ook kan dit veel stress bij u veroorzaken. Wij staan graag voor u klaar. Ons contact begint altijd met een intake. We bespreken uw situatie en deze wordt vervolgens door ons beoordeeld. Wij doen er alles aan om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. Komt u in aanmerking voor het beschermingsbewind, dan nemen wij alles van u over.

ONZE KERNWAARDEN

BETROKKENHEID


Betrokkenheid voor de kwetsbare

burger in de samenleving is één van de kernwaarden van NCM bewindvoering.

Met veel betrokkenheid zullen wij samen met u een stabiele, financiële situatie creëren.


Lees meer

VERTROUWEN


Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig om zullen gaan met uw gegevens. Vertrouwen en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.


Lees meer

MAATWERK


Een mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Mensenwerk is maatwerk, omdat er per individu gekeken moet worden wat nodig is.

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en streven ernaar om ieder persoon op de juiste, individuele wijze te ondersteunen en begeleiden.


Lees meer

      Onze diensten:


  • beschermingsbewind
  • budgetadviesgesprekken
  • budgetworkshops
  • budgetlessen
  • interim-werkzaamheden


NCM Bewindvoering

legt zich toe op professioneel advies aan degenen die financiële moeilijkheden hebben.

Onze bewindvoerders hebben ruime ervaring op het gebied van schulddienstverlening en financieel beheer. Wij beschikken over een breed netwerk en kennen de sociale kaart van Nederland goed. Op professionele en transparante wijze beheren wij de financiën van onze cliënten.            info@ncm-bewindvoering

  

            06 26 32 70 75 (di t/m vrij van 10.30-15.00)


            Volg ons ook via LinkedInNCM Bewindvoering voldoet aan alle eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren en is aangesloten bij de branchevereniging voor professionele bewindvoerders NBPB.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.