NCM bewindvoering

NCM Bewindvoering

Wij zorgen ervoor dat jouw administratie en financiën op orde is. Bewindvoering wordt om verschillende redenen aangevraagd. Het biedt een uitkomst bij betalingsproblemen en wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook wordt bewindvoering aangevraagd om te voorkomen dat anderen misbruik maken van jouw geld. De administratie ligt volledig bij ons. Jij bent verzekerd van een stabiele financiële situatie en een schuldenvrije toekomst.

Wanneer je onder bewind staat, wordt er op een professionele manier zorg gedragen voor een veilige financiële situatie. De inkomsten en vaste lasten worden op professionele wijze verzorgd. Wij beheren en beschermen uw vermogen en leggen hierover ieder jaar verantwoording af aan de kantonrechter.

 


Heb je schulden of kom je er niet uit met jouw financiën? Dan ben je bij ons op het juiste adres

Schuldenbewind

Ik heb schulden...

Als je schulden hebt, stellen wij je gerust. Voor ieder probleem is er een oplossing. We zijn ons zeer bewust van de stress die voortdurende oproepen (herinneringen en aanmaningen) van schuldeisers veroorzaken. Wij hebben veel klanten geholpen om van hun schulden af te komen en hun financiële stabiliteit terug te krijgen.

Na het bekijken van jouw situatie, zullen wij onze uiterste best doen jou van het juiste advies te voorzien en vervolgens te zorgen voor het hele schuldtraject. Nadat de schuldeisers gesust zijn, zullen wij ons richten op aflossingen en het herwinnen van jouw financiële controle.


Ik heb schulden
NCM Bewindvoering
Zorgbewind

Bewindvoering in de zorg

Kunt u door lichamelijke en/of geestelijke oorzaken niet (meer) uw eigen administratie doen? U bent dan aangewezen op uw omgeving. De beslissing om uw administratie over te dragen, neem je niet zomaar. 

Als professionele bewindvoerders houden wij ons op professionele wijze bezig met het beheren van uw administratie. 

De perfecte partner

Bewind voor zorgprofessionals

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg in Nederland. Zorgverleners moeten in minder tijd meer mensen helpen. Daarom hebben zij vaak onvoldoende tijd om u te helpen met de financiën en ook nog goede zorg te verlenen. 

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste zorg, kun je bij ons terecht voor hulp bij jouw geldzaken. Zo heb je een zorgspecialist en een financiële specialist die met jou samenwerken.

bewindvoerder voor professionals

Hulp aanvragen

Het aanvragen van bewind kan gemakkelijk bij NCM Bewindvoering. Neem telefonisch contact met ons op, of vul ons contactformulier in. 

contact
Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Familie P.J.

"Lieve mensen, in het begin was het even wennen en best wel zwaar dat je alles uit handen moet geven! Nu zijn we jullie zo dankbaar. Dat alles goed geregeld wordt door jullie! We zijn blij en hebben minder stress. Niet meer angstig als er aan de deur gebeld wordt. Geen post meer. Bedankt!"

Hakan Tonkas

"Voor mij zijn jullie een verademing, verlossing, redding geweest waarvoor ik jullie zeer dankbaar ben. Mij weten te motiveren in moeilijke tijden om vol te blijven houden. Zonder jullie had ik het niet gered. Kundig en professioneel hebben jullie deze zaken voor mij afgehandeld. Mijn dank is groot!"

Maatschappelijk werker

"Fijn om te zien dat er bewindvoerders zijn die rekening houden met de verschillende leefgebieden van een cliënt en zich hierin verdiepen. Jullie werkwijze is kenmerkend voor een echte professional. Goed om te zien dat wij samen kunnen werken aan de zelfredzaamheid van onze cliënten."

Bart Willem

Mijn ervaring met NCM over de 3 jaar dat ik door NCM wordt begeleid, heb ik als uiterst plezierig ervaren. De korte lijntjes met mijn contactpersoon was een extra pluspunt. De bewindvoerder staat altijd voor mij klaar. Ik bewonder haar rust en geduld. Haar deskundigheid en goede advies heeft mij verder geholpen om deze moeilijke periode te doorstaan.