Ik wil een nieuwe bewindvoerder

Overstappen van Bewindvoerder

Het kan voorkomen dat jij niet tevreden bent met jouw huidige bewindvoerder. Als je gegronde redenen hebt, zijn er een aantal stappen die je kunt ondernemen om over te stappen op een andere bewindvoerder. Wij leggen je deze stappen graag uit.

Overstappen

Hoe kan ik overstappen?

Heb je op dit moment een bewindvoerder waar je eigenlijk niet zo blij mee bent? Misschien wordt er een aanpak gehanteerd die je niet prettig vindt of niet bij jou past. De belangrijkste eerste stap is om met deze bewindvoerder in gesprek te gaan. Bespreek de zaken waar jij niet content mee bent. Een goed gesprek kan heel wat onduidelijkheden verhelderen en gedoe voorkomen.

Als het gesprek met je huidige bewindvoerder niet heeft geholpen en je graag wil overstappen op een andere bewindvoerder, kun je een verzoekschrift indienen bij de kantonrechter om van bewindvoerder te veranderen. Dan gaat de rechter uw verzoek beoordelen en kan hij akkoord gaan of het afwijzen.

Hulp bij Schulden in Den Haag
Wij zijn er voor jou

Ik wil hulp bij het overstappen!

Bij NCM Bewindvoering gaan alle bewindvoerders op persoonlijke en professionele manier te werk. Wij bieden je ondersteuning en begeleiding bij het onderhouden van jouw vermogen.

Reviews
Onze Klanten
Onze Partners
Wij werken samen met